Каре телятини з сальсою

 

Весна надихає спробувати нові пікантні страви, тому Ваш улюблений сімейний ресторан NaPagorbi підготував рецепт смачного каре телятини з сальсою. Зичимо Вам приємного апетиту та смачного!

ІНГРЕДІЄНТИ:

каре телятини – 300 г

лаваш – 40 г

перець чилі – 10 г

помідор – 50 г

баклажан – 100 г

цибуля синя – 30 г

болгарський перець – 100 г

соєвий соус – 20 мл

розмарин – 5 г

базилік – 10 г

приправа до мяса – 3 г

сіль, перець – 2 г

олія – 20 мл

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Маринуємо каре в маринаді зі змішаними інгредієнтами: сіль, перець, розмарин, соєвий соус та приправа до мяса. Залишаємо на 25 хв.

2. Для приготування сальси нарізаємо кубиками овочі: баклажан, болгарський перець та чилі, помідор, заправляємо сіллю, перцем та базиліком.

3. Овочі запікаємо 10-15 хв. при температурі 200 градусів.

4. Замариноване каре обсмажуємо на гриль-сковорідці до готовності.

5. Викладаємо каре на тарілку і сальсу завертаємо в лаваш.

 

Опубліковано 23/02/22. Друк в журналі "People UA" №4(56), весна 2022